Werkkleding

Bedrijfskleding maakt uw personeel herkenbaar en versterkt uw bedrijfsidentiteit. Onze collectie is geschikt voor zowel bedrijfskleding als kleding voor promotie doeleinden. Kunt u niet het gewenste product vinden? Neem contact met ons op dan helpen we u graag verder.

We bieden onder andere de merken aan van: Blaklader, Jobman, Projob, WK Designed To Work, 247 Jeans en vele andere top merken. Geschik voor de bouw, schilder, transport, logistiek, hovenier, bakkerij, metselaar, stucadoor en andere ambacht werkzaamheden. Heeft u interesse en vragen? Mail ons met uw vraag en we helpen u graag verder. 

Op zoek naar trendy en functionele bedrijfskleding in de regio Bollenstreek, Teylingen en Leiden? Ontdek ons uitgebreide assortiment werkkleding voor zowel mannen als vrouwen, geschikt voor diverse sectoren. Of je nu werkzaam bent in de bouw, horeca, zorg of een andere branche, bij ons vind je de perfecte outfit voor een professionele uitstraling.
 
Onze bedrijfskleding combineert comfort, functionaliteit en veiligheid, zodat je in alle omstandigheden optimaal kunt presteren. Van trendy werkbroeken tot stijlvolle polo's en veiligheidsschoenen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een eigentijdse en representatieve look.
 
En het beste van alles? Onze werkkleding is volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Wil je jouw bedrijfslogo toevoegen voor een gepersonaliseerde uitstraling? Geen probleem! Wij bieden hoogwaardige bedrukking en borduring met oog voor detail en duurzaamheid.
 
Woon je in de regio Bollenstreek, Teylingen of Leiden? Profiteer dan van onze snelle levering en uitstekende service. Bestel vandaag nog jouw trendy werkkleding en ervaar het verschil van kwaliteit en vakmanschap.