Kleding Bedrukken bij Tappewear in de Bollenstreek, Teylingen en Omstreken

Welkom bij Tappewear, dé specialist in kledingbedrukking in de prachtige Bollenstreek en omgeving. Wij bieden een scala aan geavanceerde druktechnieken om uw kledingstukken te transformeren in unieke meesterwerken. Met passie en precisie brengen we uw ontwerpen tot leven en zorgen we voor een blijvende indruk.

Onze Druktechnieken: Creatieve Mogelijkheden zonder Grenzen

Bij Tappewear geloven we in diversiteit en innovatie. Daarom bieden we een breed scala aan druktechnieken om aan uw unieke behoeften te voldoen:

  • DTF Transferdruk: Een moderne techniek die fullcolour en duurzame prints mogelijk maakt, zelfs op complexe ontwerpen en verschillende materialen.
  • Foliedruk: Voeg een vleugje elegantie toe met glanzende folieaccenten die uw kledingstukken echt laten opvallen.
  • Zeefdruk: Een bewezen methode voor heldere, scherpe prints die lang meegaan, ideaal voor grote hoeveelheden en levendige kleuren.
  • Badges: Maak een statement met op maat gemaakte badges die uw merk of boodschap op een tastbare manier vertegenwoordigen.
  • Borduren: Voeg een klassieke en professionele uitstraling toe aan uw kleding met prachtig geborduurde logo'.

Kwaliteit en Toewijding

Bij Tappewear streven we naar niets minder dan perfectie. Ons ervaren team van vakmensen zet zich in om uw visie nauwkeurig te vertalen naar hoogwaardige bedrukkingen. We werken met de nieuwste technologieën en materialen om duurzaamheid en helderheid te garanderen, zelfs na vele wasbeurten.

Leverancier in Bedrijfskleding

Naast ons specialisme in kledingbedrukking, zijn we ook trots om leverancier te zijn van hoogwaardige bedrijfskleding. We begrijpen dat uw team de kracht van eenheid en professionaliteit uitstraalt, en we bieden een uitgebreide collectie kledingstukken die aan uw specifieke eisen voldoen.

Samenwerking en Creatieve Synergie

Bij Tappewear geloven we in samenwerking. Uw ideeën ontmoeten onze expertise om een tof resultaat te creëren dat uw verwachtingen overtreft. Of u nu op zoek bent naar kledingbedrukking, leverancier van bedrijfskleding of beide, wij staan klaar om u te helpen.

Gratis offerte en een digitaal proefdruk

Ontvang gratis een offerte en digitaal proefdruk. 

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw kledingstukken tot leven te brengen met opvallende prints en borduursels? Of heeft u hoogwaardige bedrijfskleding nodig om uw team te laten stralen? Neem contact op met Tappewear en ontdek hoe we uw visie werkelijkheid kunnen maken.

Neem contact met ons op

Error 404