Kleding Bedrukken bij Tappewear in de Bollenstreek en Teylingen

Welkom bij Tappewear Bedrijfskleding, uw partner in bedrijfskleding, werkkleding en promotiekleding. Wij begrijpen dat uw personeel representatief en comfortabel gekleed moet zijn, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kledingstukken die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Diverse Druktechnieken

Bij Tappewear Bedrijfskleding maken we gebruik van geavanceerde druktechnieken om ervoor te zorgen dat uw ontwerpen helder, duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Enkele van onze vooraanstaande druktechnieken zijn:

  • Zeefdruk: Een veelzijdige methode die geschikt is voor grote bestellingen en complexe ontwerpen. Zeefdruk zorgt voor levendige kleuren en een lange levensduur van het drukwerk.
  • Zeefdruk Transfer: Ideaal voor kleine oplagen en gedetailleerde ontwerpen. Met zeefdruktransfer kunnen we uw ontwerpen op diverse stoffen aanbrengen met behoud van kwaliteit en helderheid.
  • DTF Transfer: Direct-To-Film (DTF) transfer is een innovatieve druktechniek die zorgt voor levendige kleuren en een hoog detailniveau. Het biedt een snelle en kosteneffectieve oplossing voor gepersonaliseerde kleding.
  • Borduren: Een klassieke en elegante optie voor het personaliseren van kleding. Borduurwerk zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid, waardoor uw logo of tekst subtiel en professioneel wordt weergegeven.

Waarom Kiezen voor Tappewear Bedrijfskleding? Totaalleveranier!

Bij Tappewear Bedrijfskleding zijn we meer dan alleen een leverancier. We streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en bieden daarom een breed scala aan diensten. Of het nu gaat om uniformen voor uw personeel, werkkleding voor verschillende industrieën, of promotiekleding voor evenementen en marketingcampagnes, bij Tappewear Bedrijfskleding vindt u alles onder één dak.
 

Personalisatie

Wij begrijpen dat uw bedrijfsidentiteit belangrijk is, en daarom bieden we uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Door middel van drukwerk, borduurwerk en naaiwerk kunnen we uw logo, slogan of andere ontwerpen op de kleding aanbrengen, waardoor uw merk opvalt en herkenbaar is.
 
 

Gratis offerte en een digitaal proefdruk

Ontvang gratis een offerte en digitaal proefdruk. 

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw kledingstukken tot leven te brengen met opvallende prints en borduursels? Of heeft u hoogwaardige bedrijfskleding nodig om uw team te laten stralen? Neem contact op met Tappewear en ontdek hoe we uw visie werkelijkheid kunnen maken.

Neem contact met ons op

Error 404