Geen filteropties mogelijk

Blaklader Workwear

Tappewear is trotse dealer van Blaklader Workwear. Het merk op het gebied van werkkleding voor professionals met hoge kwaliteit, duurzaamheid en het belangrijkste: veiligheid, zeer comforatabel en functioneel. Met een breed assortiment werkkleding voor diverse beroepen, zoals timmerman, stukadoor, elektricien, schilder, hovenier en nog veel meer. Of je nu werkzaam bent in de industrie, bouw of dienstverlening met de Blaklader collectie kies je voor de beste kwaliteit die aan jouw behoefte voldoet.

 

Hieronder is slechts een selectie van het brede assortiment te zien. Voor het gehele assortiment kan je gaan naar de Blaklader webshop. Geef het artikel en jouw kledingmaat door aan ons via het contact formulier en wij zorgen dat het z.s.m. jouw kant op komt zodat je weer lekker aan het werk kan. Of bel ons op 0651725273.

 

Blaklader werkkleding voor mannen

We bieden een ruime selectie werkbroeken, werkschoenen en bovenkleding zoals, t-shirts, sweaters, jacks en softshell jassen. Ontworpen voor dagelijks gebruik om lang mee te gaan. Voor zowel binnen als buitenwerk voor bescherming en zichtbaarheid, zelfs in de slechste weersomstandigheden. Gemaakt voor specifieke werkzaamheden zoals, timmerman, schilders, stukadoor, service, auto industrie, automotive, logistiek, bloembollen bedrijven en hoveniers. 

Blaklader werkkleding voor vrouwen

Blaklader is voorloper op het gebied van werkkleding voor dames. Ontworpen met prioriteit aan kwaliteit, functionaliteit en de meest optimale comfor voor vrouwen. Hierbij is rekening gehouden met specifieke behoeften en lichaamsvormen van de hard werkende vrouwen zodat de kleding mooi aansluit op het lichaam. Of je nou timmervrouw, elektrcien, vloerenlegger, tegellegger of industrie werknemer bent, dit is werkkleding die er toe doet.

Geen resultaten gevonden.