Bedrijfskleding Horeca

Horeca werkkleding laat tegenwoordig meer zien wie het team is en wat het café of restaurant bijzonder maakt. Tappewear maakt werkkleding voor dames en heren die in de horeca werken en van mooie dingen houden. Bij ons vind je allerlei soorten kleding, van traditioneel tot modern voor het bedienend- en koks personeel. De kleding bestaat uit een shirt, broek en een schort, koksbuis of sloof. Je kunt een leuk shirt met een nette broek en een passend schort combineren om je outfit compleet te maken.

Bedrukking en borduring is bij veel van ons textiel mogelijk. Geef in je order aan wat je wilt en wij zoeken het voor je uit.

Bekijk al onze horeca bedrijfskleding hier:

 

Horecakleding Dames

In onze winkel hebben we een breed assortiment aan horecakleding voor vrouwen. Deze kleding is speciaal gemaakt voor vrouwlijke medewerkers die mooie ontwerpen belangrijk vinden, maar het moet ook lekker zitten. Je kunt kiezen wat het beste past en lekker zit. De dameskleding voor de horeca heeft een mooie vorm en ziet er leuk uit. Horecakleding Heren

Voor de man in de horeca wereld is het belangrijk om er niet alleen professioneel, maar ook stijlvol uit te zien. Onze collectie bedrijfskleding voor heren is daarom met zorg samengesteld. Wij begrijpen dat comfort even belangrijk is als uitstraling, en dat is terug te zien in onze kledingstukken. Van mooie polo's tot casual overhemden, onze kleding is ontworpen om aan alle eisen van de hedendaagse werkomgeving te voldoen. De materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en makkelijk te onderhouden, ideaal voor de drukke professional. Onze reeks biedt verschillende stijlen en maten, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

 

Bedrijfskleding Heren


Hippe Horeca kleding

In de bruisende wereld van de horeca is het essentieel om op te vallen met een unieke en trendy uitstraling. Onze collectie hippe horecakleding is speciaal ontworpen voor de moderne horecaprofessional die zowel modebewust als comfortabel wil zijn tijdens het werk. Van stijlvolle overhemden en blouses tot trendy schorten en broeken, elk kledingstuk in onze collectie combineert de nieuwste modetrends met praktische functionaliteit. We gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook gemakkelijk te onderhouden zijn - perfect voor de hectische horecaomgeving. Onze hippe werkkleding is beschikbaar in diverse maten en stijlen, zodat iedereen een outfit kan vinden die niet alleen goed staat, maar ook heerlijk zit. Geef je team een frisse, moderne look die klanten zeker zullen waarderen en onthouden. Kies voor onze hippe horecakleding en laat je horecazaak stralen!