Geen filteropties mogelijk

Hippe Bedrijfskleding

Hippe bedrijfskleding, waar stijl en functionaliteit samenkomen om het beste uit uw team naar voren te brengen. Wij hebben zorgvuldig een collectie trendy werkkleding samengesteld die past bij de laatste modetrends, zonder in te leveren op het comfort en de duurzaamheid die essentieel zijn in uw branche. Of u nu zoekt naar frisse, moderne uniformen voor uw cafépersoneel, elegante outfits voor uw it-team, of iets daartussenin, wij hebben alles om uw personeel er op hun best uit te laten zien. Ontdek onze collectie en vind de perfecte combinatie van mode en functionaliteit voor uw team!

Bedrukking en borduring is bij veel van ons textiel mogelijk. Geef in de order aan wat je wilt en wij zoeken het voor je uit.

Hippe Horeca Kleding

Als je iets speciaals zoekt of niet meteen vindt wat je nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij kennen horecakleding goed en hebben veel keuzes. Op onze site staan ook voorbeelden van kleding die we eerder maakten. Zo zie je wat kan. Je kunt onze kleding ook zelf zien in onze showrooms.
 
We hebben veel horecakleding die snel klaar is voor levering. Bij ons vind je veel hippe horecakleding die we snel kunnen leveren. We hebben van alles, zoals fijne polo's en T-shirts, mooie (denim) blouses en handige sloven en schorten. Ons aanbod is groot en past bij verschillende stijlen en behoeften.
 

Bedrijfskleding voor Dames en Heren

 

Geen resultaten gevonden.