Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling volgen?

Op het moment dat je bestelling uit ons magazijn wordt verzonden, ontvang je direct een e-mail met een track & trace code voor je pakket. Via deze e-mail volg je eenvoudig je pakket.
Daarnaast kunt u ook op de website van onze vervoerder de code invullen (PostNL). Om vervolgens te zien waar uw pakket zich op dat moment bevindt en de verwachte levertijd.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij hanteren 10 werkdagen levertijd vanaf moment van bestellen. Zodra je bestelling is verzonden uit ons magazijn, ontvang je direct een e-mail met track & trace code. Hiermee volg je eenvoudig je pakket. Heeft je order prioriteit? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Waar vind ik mijn track en trace code?

Zodra het pakket is aangekomen bij onze vervoerder: PostNL, ontvang je direct een e-mail met de track & trace code. Zo volg je eenvoudig je pakketje. Tip: Check altijd je spam-inbox.

Ik heb geen e-mails ontvangen?

Heb je geen order bevestiging ontvangen? Dit kan enkele minuten duren.
Check altijd je spam-inbox, het komt wel is voor dat de e-mails hierin terecht komen.
Bij vragen: bekijk eerst de rest van de veel gestelde vragen. Twijfel vervolgens niet om contact met ons op te nemen via Instagram chat of via info@tappewear.nl. Wij helpen je graag verder!

De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?!

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling volgen via de track & trace e-mail die wij verzonden hebben..

Ik heb geen bevestiging in mijn mailbox ontvangen?

Het kan enkele minuten duren voordat de bevestiging e-mail binnenkomt. Het kan ook zo zijn dat de bevestiging mail in je ongewenste mailbox terecht is gekomen. Nog steeds niet gevonden? Mail dan naar info@tappewear en wij helpen je verder.

Ik heb het verkeerde product ontvangen. Hoe kom ik aan het juiste product?

Oeps, we hebben een fout gemaakt bij het inpakken. Dit probleem lossen wij uiteraard graag voor je op. Neem gerust contact op via de mail: info@tappewear.nl zodat we je direct kunnen helpen.

Leveren jullie in België en Duitsland?

Het is mogelijk om vanuit België en Duitsland te bestellen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met track & trace code.
Hiermee kunt u uw pakket volgen.

België: standaard levering €9,75
Duitsland: standaard levering €9,75

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bedrukte artikelen zijn maatwerk en kunnen niet geretourneerd worden. Bent u niet tevreden over uw bestelling? We gaan voor 100% klanttevredenheid, neem contact met ons op en we gaan opzoek naar een oplossing.

Voor Tappewear producten geldt:
Ben je niet tevreden over je bestelling en wil je ruilen of retourneren? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.
Je kunt je bestelling tot 14 dagen eenvoudig retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Maak je pakket klaar met het retourformulier
Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

Stap 2: Stuur je bestelling op
Ga hiervoor naar een van de PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket. Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening
Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

Om in aanmerking te komen voor restitutie gelden de volgende regels:
 

  • Producten dienen ongedragen te zijn en voorzien worden van de originele labels
  • Producten dienen in hun originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd
  • Retourzendingen moeten worden voorzien van een retour formulier
  • Verzendkosten worden niet gerestitueerd

Klik hier voor het RETOUR FORMULIER

Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening. Zorg dat je het pakketje voorziet van een track & trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Op deze pagina vind je de link naar het retourformulier. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice.

 

De track & trace code geeft geen informatie aan, hoe kan dit?

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij PostNL is de track & trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Neem contact met ons op

Error 404