Duurzaamheid bij Tappewear: Kwaliteit, Ethiek en Milieubewuste Bedrijfskleding

Duurzaamheid bij Tappewear

Hey daar,

Bij Tappewear geloven we in de kracht van duurzaam ondernemen met een scherp oog voor kwaliteit. Als jonge ondernemers zien we het als onze missie om niet alleen fantastische bedrijfskleding te leveren, maar ook om verantwoordelijkheid te nemen voor de wereld waarin we leven. Daarom is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van alles wat we doen.

Duurzame Keuzes voor een Betere Toekomst

Waarom duurzame producten? Simpelweg omdat we geloven dat ze het beste bieden voor iedereen. Onze focus ligt op het aanbieden van hoogwaardige producten met een lange levensduur. Daarnaast is er de keuze om te gaan voor collecties gemaakt van duurzame grondstoffen zoals gerecycled polyester en biologisch katoen. Deze materialen niet alleen zorgen voor topkwaliteit kleding, maar verminderen ook onze ecologische voetafdruk.

Duurzaam kledingstuk  Bekijk hier onze duurzame kleding collectie.

 

Partners in Duurzaamheid

We werken nauw samen met geselecteerde leveranciers die onze passie voor duurzaamheid delen. Onze partners houden niet alleen rekening met de kwaliteit van hun producten, maar hechten ook veel waarde aan ethische en milieuvriendelijke productieprocessen. We zorgen ervoor dat deze toewijding wordt ondersteund door internationale en nationale certificaten op zowel groeps- als lokaal niveau.

De certificaten zijn atlijd per product opvraagbaar bij ons.

Duurzaamheid in Actie

Bij Tappewear eindigt duurzaamheid niet bij het product zelf. We streven naar een duurzame aanpak in ons gehele bedrijfsproces. Onze distributie wordt zorgvuldig geoptimaliseerd, waarbij we transport bundelen om de impact op het milieu te minimaliseren. Bovendien zijn we trots dat we samenwerken met partners die zich inzetten voor schonere scheepvaart en de modernisering van hun vloot via organisaties zoals de Clean Shipping Index.

People Planet

Mensen Eerst

Naast ons streven naar een beter milieu, staan we ook voor de mensen. We hanteren een strenge gedragscode voor al onze leveranciers, gebaseerd op de Code of Conduct van Amfori BSCI. Deze code garandeert dat er geen sprake is van kinderarbeid, dat werknemers fatsoenlijke werktijden en -voorwaarden hebben, en dat ethische bedrijfsvoering wordt nageleefd. Onafhankelijke audits worden regelmatig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat deze principes worden nageleefd.

 

Onze Toekomst, Samen

Bij Tappewear geloven we in een betere toekomst, waarin kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Samen met jou streven we ernaar om de normen voor duurzaam ondernemen te verhogen en een positieve impact te hebben op mens en natuur.

Laten we samen bouwen aan een duurzamere wereld. Start direct en bekijk nu onze duurzame kleding collecties,

Tappewear Team

 

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404